Cant update account info

Forum for reporting problems
Salman
Posts: 1
Joined: Tue Nov 11, 2014 8:02 pm

Cant update account info

Postby Salman » Thu Jan 16, 2020 6:56 am

Hello guys
I have recent release no 5064 of v6.0 32 bit. When I go to Subscription in start menu and click the "Use different account / update" I get
"We could not find this account. Please register". But I am registered and if I re-register it happens again anyway.
I would appreciate some help on this.
Thanks

Prashant Kande
Posts: 51
Joined: Mon Apr 04, 2016 4:55 am

Re: Cant update account info

Postby Prashant Kande » Thu Jan 16, 2020 11:39 pm

Hello Salman
Thank you for pointing this out.
This menu option should be run As Admin. It should work if you right click on it and select "run as admin".
We will add a reminder for this option in the next update
Regards


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests